30 Ağustos 2013 Cuma

China Glaze: Seduce Me

    Harika bir koyu pembe ojeyle yine karşınızdayım=) Şu aralar koyu pembeye takmış durumdayım.. Işıktan dolayı biraz koyu gözüküyor olsa da şurada tanıttığım Avon Paprika ojeyle eş değer renklere sahip.. İşte güzeller güzeli ojem..


                            

Ben China Glaze ojeyi çok severim.. Bilen bilir=) Hem sürülüşü hem de kalıcılığı ile muhteşem bir performans sergiliyor.. Seduce Me favori renklerimden oldu.. Bu renge kozmetiksite.com dan ulaşabilirsiniz..

Fiyatı: 18 TL

Siz nasıl buldunuz?

28 Ağustos 2013 Çarşamba

Sepetimden Görüntüler: Kate Moss Ruj, The Balm Jovi Palet

 Yeni bir başlık açayım dedim bloga ve bu da ilk yazısı=) Bu bölümde istedim ki çok uğraşarak yaptığım ve beğendiğim makyajı, hangi ürünleri kullanarak yaptığımı sizlerle paylaşayım.. Makyajda acemi olduğumu da belirtmek isterim=)    


Genel hatlarıyla söylemem gerekirse gözlerde The Balm Jovi Palet'ten Alice Copper ve Third Eye Blinded,(yazı için) yüzde pudra olarak Rimmel Stay Matte (hatırlamak için) allık olarak Maybelline Dream Touch Blush (yine hatırlamak için) ruj olarak da Kate Moss 16 numaralı ruju kullandım.

Avon'la Flormar Icy Top Kaynaşması

   Yeni bir oje denemesiyle karşınızdayım.. Tesadüfen seçtiğim Avon Paprika oje ile Flormar Icy Top IT02'yi harmanladım ve böyle bir sonuç çıktı..



Öncelikle şunu belirtmeliyim gibi Avon'un bu ojesi, benim uzun zamandır bulmak istediğim renge sahip.. Uzunca bir zaman önce Flormar'ın böyle bir renk ojesini kullanmıştım, ancak sonrasında aynısını bulamamıştım.. Bu renk pembenin en güzel tonu olabilir bence..

26 Ağustos 2013 Pazartesi

Flormar Matte'lerden Bir Demet



Merhabaa, çook önceden çekmiş olduğum bu fotoğrafı gördüm ve böyle muhteşem bir ojemin olduğunu hatırladım..

25 Ağustos 2013 Pazar

Pastel 08 Zeminli Çok Yaratıcı Oje

   Başlıktan da anlayabileceğiniz gibi öyle yaratıcı bir oje çalışması yaptım ki size anlatamam:D İşin beceri kısmını geçelim, maksat oje renklerine göz atmak..


Avon'un desen çizici aracıyla meydana getirdiğim noktalarda yer yer kaymalar olsa da cici duruyor yahu=)

Mavala ile Haftalık El ve Tırnak Bakımım

Bildiğiniz üzere bazı yabancı ülkelerde tırnak etinin kuaförlerde kesilmesi yasak.. Kuaförlerde manikür yaptırmaya son dedirtecek ürünleri İsviçre Mavala markasıyla piyasaya çok önceden sürmüştü..


Ben de 2 seneye yakındır bu ürünleri kullanmaktayım ve kuaförlerde yapılan manikürün bir işe yaramadığını anladım.. Nasıl mı?

24 Ağustos 2013 Cumartesi

Avon Ultra Color Ruj "Lava Love"

    Yazılar birikti mi böyle peş peşe geliyor=) Şimdi tanıtacağım ruju daha fazla bekletmek olmazdı.. Karşınızda Avon Ultra Color Lava Love..



Eylül ayı kataloğundan itibaren satışa sunulacak yeni rujun testeri elime ulaştı.. Avon'un yeni yüzü Hadise'nin de tanıttığı renk Lava love 

The Balm Jovi Palet mi Deseek Ne Desek..

     Gratis'e gireliim, bir palet alalıım..dedik ve çıktık=) The Balm ürünleri, fizikî yapılarıyla çok sık gözüme çarpıyordu ancak yabancı gelen ürünlere hemen yanaşamayız ya o durum hâsıl olmuştu bende=)



Tıpkı bir cd kutusu veya kitapçık gibi gözüktüğünü söylemeliyim..Acaba içinden ne çıkacak diye heyecanla atıldığımda muhteşem bir far-aydınlatıcı-allık-ruj paletiyle karşı karşıyaydım..

Bakalım bu şeker paletin içinde neler varmış..

23 Ağustos 2013 Cuma

Shemellon'dan bana da bir header=)

     Uzun zamandır bloga bir header arıyordum.. Orijinal olsun, kimseninkine benzemesin, nasıl yapacağım, bulacağım derkeen neredeyse her bloggerın Shemellon'dan yardım aldığını gördüm..

    Çok tatlı bir sosyal sorumluluk projesine katılımınızla size çok şeker başlıklar hazırlayan Shemellon'un benim için hazırladığı header isee...



Siz de blogunuz için bir headerınız olsun istiyorsanız tıklayın.

Çok teşekkür ederim Shemellon.. Ellerine sağlıık=)

China Glaze Sunsational Heat Index


 Neon ojeler her zaman favorim olmuştur.. Yaz aylarının sonlarına yaklaştığımız bu günlerde süper neon pembe ojeyle karşınızdayım.. İşte China Glaze'den Heat Index..



Güneşte ve karanlıkta muhteşem bir parlaklık sağlayan bu oje, pembe severler için harika bir seçim bence..

18 Ağustos 2013 Pazar

Avon Tırnak Çıkartmaları

    Geçtiğimiz aylarda Avon, tırnak çıkartmalarıyla karşımıza çıktı.. Hiçbir trendi kaçırmayan Avon, bu yenilikten de geri kalmadı..


    Şimdilik 6 farklı şekil sunan çıkartmalardan yukarıda gördüğünüz Mosaic Flowers adını taşıyor..

Maybelline Dream Touch Blush

     Maybelline Krem Allık bu yazımın konusu.. Çıktığı zamandan beri her reyonda denerim ancak almaya bir türlü sıra gelmezdi.. Tâ ki Watsons indirim yapana kadar=)



    Peki bu krem allığın özellikleri nelermiş biraz bahsedelim mi?

17 Ağustos 2013 Cumartesi

Rimmel says "Stay Matte!"

     Bayram bir geldii, pir geldi arkadaşlar.. Hâlâ Watsonstan aldığım indirimli ürünleri tanıtma işlemi bitmedi=) Çok memnun kaldığım bir pudra var sırada.. Rimmel London Stay Matte..


   Fondöteni hiç mi hiç sevmemekteyim.. 1 sene önce Roaccutane adlı çok fazla yan etkileri olan bir ilaç kullanmıştım.. Cildim porselen gibi olduktan sonra doktorum bir daha fondöten kullanmamamı, bunun yerine pudra tercih edebileceğimi söyledi (Tabii çok özel günlerde bu kuralın dışına çıkabiliyorum=)

Bugün Günlerden Atlantis..

     Merhabalar.. Bugün kendimi, 2 gün önce gelen cici ürünlerime verdim (onları görmek için tık=) ve ilk olarak uzun zamandır sürmek için sabırsızlandığım China Glaze Atlantis'e yöneldim..



Evet, kendinizi okyanus sularının yeşilinde gibi hissettiniz değil mi? China Glaze'in uzun zamandır hayranıyım ve özellikle Atlantis sırada bekleyen favori ojemdi..

16 Ağustos 2013 Cuma

CND Almond Moisture Scrub: Ellerinizde Harikalar Yaratır..

     Muhteşem bir el peelingi ile karşınızdayım.. CND'nin Almond Moisture Scrub adlı bu ürünü el ve tırnaklarınızın vazgeçilmez bakımı olacak.. Benim oldu bile=) Kendisi bir peeling ürünüdür..


Ürünün en önemli özelliği, kutuyu açtığınız ve ellerinize sürdüğünüz anda yoğun bir badem kokusuyla karşılaşmanız.. Tabii badem kokusunu seviyorsanız=)

15 Ağustos 2013 Perşembe

Watsons Bayram indiriminden: İki Glam Shine Yan Yana..

     Loreal Paris'in en kalıcı ıslak rujlarından Glam Shine karşınızda.. 6 saate kadar dayanabilen bu rujların o kadar çok rengi vardı ki hangisini alacağımı şaşırdım=) Koyu renkleri, özellikle de bordoyu çok sevdiğimden önce ona daha sonra da yaza çok yakışan şeftali tonuna yöneldim.. Ne yapsam ne yapsam diye düşünürken Watsons'un yaptığı bu güzel bayram indirimi dolayısıyla ikisini birden alıverdiim..


14 Ağustos 2013 Çarşamba

Catherine Arley Hologramlı Oje Hoş Geldiin..

    Nihayet uzun zamandır istediğim bu çok sevgili ojeyi edindim ve tabii ki hemen denedim=) Hemen bir görselimize bakalım..

                            

12 Ağustos 2013 Pazartesi

Flormar Glitter ojeler


     Flormar da yeni çıkardığı Glitter koleksiyonuyla çiçeği burnunda huzura çıktıı=) Yukarıda görmüş olduğunuz gibi her zevke hitap edecek şekilde renkler ve glitterler mevcut..

China Glaze Texture serisinden In The Rough karşınızda..

                    China Glaze Texture ailesi gururla sunar..

     Geçtiğimiz aylarda Türkiye'de satışa sunulmaya başlayan Texture serisinden haberdârsınız sanıyorum. 6 çeşit renk sunan bu koleksiyon, soldan aşağı Of Coarse!, Unrefined, Bump&Grind, In The Rough, Toe-Tally Texture ve Itty, Bitty&Gritty şahıslarını içermekte=)

4 Ağustos 2013 Pazar

Flormar Light Summer

Flormar'dan yaz aylarına özel süper hafif renkler 

    Geçtiğimiz aylarda çıkan Light Summer serisini biliyorsunuzdur. Ben hem açık yeşilini hem de açık mavisini aldım.   İstenilen sonucu almak için 3 kat sürülmesi gereken bu ojede dikkatimi çeken en önemli özellik yaza özel hafif, gözü yormayan bir renk olmasıydı