18 Ağustos 2013 Pazar

Avon Tırnak Çıkartmaları

    Geçtiğimiz aylarda Avon, tırnak çıkartmalarıyla karşımıza çıktı.. Hiçbir trendi kaçırmayan Avon, bu yenilikten de geri kalmadı..


    Şimdilik 6 farklı şekil sunan çıkartmalardan yukarıda gördüğünüz Mosaic Flowers adını taşıyor..
   

Tırnaklarda farklılığı, ışıltıyı ve rengarenkliği seviyorsanız bu çıkartmalar tam size göre..Uygulaması da oldukça basit.."Tırnaklarım şekillerle dolu olsun istiyorum ama bir türlü beceremiyorum" diyenler için süper bir ürün.. Benim gibi, tırnaklarda şekil yaratamayıp kalakalanlar için özellikle=)

   Tırnaklarımızın iyice temiz olduğuna emin olduktan sonra çıkartmanın tırnak etine yakın kısmını tırnağımızın üstünde tutarak hangisinin en iyi kaplayacağına karar veriyoruz..


Daha sonra tırnağımıza uygun çıkartmayı uç kısmından dikkatlice ayırıyoruz..


Tırnak eti dibinden ucuna, yanlara kadar iyi gibi yerleştirmeliyiz..Bunu yaparken de iyice bastırarak sabit kalmasını sağlamalıyız..


Gördüğünüz gibi tırnak çok uzun değilse çıkartma fazla gelebiliyor=) Bunun için de fazlalığı törpü yardımıyla almamız gerekiyor..


Vee işlemin sonu.. Artık tırnağınızdan ayrı bir cisim değil, onunla bütünleşen bir şey oldu=)

Bütün tırnaklarda ise görünümü bu şekilde.. Siz isterseniz birkaç parmağınıza da uygulayabilirsiniz=) (Edebiyat okuduğumu belli etmezsem de olmaz=)

Çıkartmaların çıkarılmasına gelirsek.. Ilık su yardımıyla rahatça çıkarabilirsiniz.. Zaten bu çıkartmalar 1-2 gün sonra ilk günkü gibi kalmıyor..

Avon'un diğer çıkartmalarına göz atmak isterseniz buradan 30. sayfayı açabilirsiniz..

Fiyatı şimdilik 8.60 TL. Bir dahaki ay ne olur bilmem=)

Sizce nasıl durmuş? Yorumlarınız neler?




Hiç yorum yok: