15 Ağustos 2013 Perşembe

Watsons Bayram indiriminden: İki Glam Shine Yan Yana..

     Loreal Paris'in en kalıcı ıslak rujlarından Glam Shine karşınızda.. 6 saate kadar dayanabilen bu rujların o kadar çok rengi vardı ki hangisini alacağımı şaşırdım=) Koyu renkleri, özellikle de bordoyu çok sevdiğimden önce ona daha sonra da yaza çok yakışan şeftali tonuna yöneldim.. Ne yapsam ne yapsam diye düşünürken Watsons'un yaptığı bu güzel bayram indirimi dolayısıyla ikisini birden alıverdiim..




Gündüz makyajının vazgeçilmezi olmaya aday 115.. Açık renkli bir kot pantolon ve üzerine giyilen salaş bir tişörtle harikalar yaratacağına eminim..

Rujların içerisinde bulunan çok renkli pigmentler, özellikle 115 numaralı şeftali tonunda oldukça kendilerini göstermiş.. Bakalım nasıl duruyormuş..






Renk pigmentleri dikkatinizi çekti mi=)



Bu tatlı şeftali rengine biraz da güneşte bakalım mı? Doğrusu güneşte biraz pembeye kaçmıyor değil=)



Gelelim benim en sevdiğim tona; 209 numaralı bordoya=) Gideceğiniz şık yerlerin vazgeçilmezi olacağına eminim..





209 bence gece makyajının vazgeçilmezine aday.. Siyah bir elbise ve toplu bir saçla oluşturacağı etkiyi sizin muhayyilenize bırakıyorum=)




Tıpkı şeftali tonunda olduğu gibi renk pırıltıları, dudakları oldukça hoş gösteriyor..



Dudakta hissettirdiği etkiye gelirsek.. Dikkatli yemek yediğiniz veya bir şey içtiğinizde gerçekten çok üzün süre dudakta kalıyor. Biraz rengi gidiyor elbet rujun, fakat o renk pigmentleri sürekli kalıyor yerinde.. Böylece rujumuz ihtişamını yitirmiyor=) 

Dezavantajı hakkında şunları söyleyebilirim. Maalesef bugüne kadar denediğim hiçbir ıslak ruj, yapışmama veya dudakta iz bırakmama gibi bir etki yaratmadı. Islak rujların tek dezavantajı bu bence.. Sizlere tavsiyem ıslak ruj sürerken dudaklarınızın iç kısmına sürmemeniz.. Sürdüğünüz takdirde çok feci izlere yol açabiliyor=)

Ben rujlarımı -kuru veya ıslak olsun-sürmeden önce mutlaka pudra kullanırım. Bunu yapmak hem ruju daha belirgin kılıyor hem de rujun dayanıklılığını arttırıyor. Siz de mutlaka böyle yapın.. Fotoğraflarda gördüğünüz rujlar 2 kat sürülmüştür, 209 numarada 1,5 kat diyebiliriz buna. Koyu renklere bazen 1 kat bile yeterli olabiliyor=)

Bu iki güzel rujun asıl fiyatı 36 TL civarında.. Watsons'un muhteşem bayram indirimi sayesinde tanesini 18 TL'den aldım.. 

Sizce ikisini almak iyi bir tercih olmuş mu=)











Hiç yorum yok: